Bedrijf in beeld

Welkom in de wereld van Van Gelder. In de wereld van vers en gezond.

“Alleen het beste is goed genoeg voor mijn klanten”, dat is het uitgangspunt van Van Gelder Nederland. Dit bedrijf handelt dan ook dicht bij de bron en is vol van vers. Elke dag opnieuw vers, vers en super kwaliteit, dat is de missie. Van Gelder is een hypermoderne, oer-Hollandse AGF leverancier. Aardappelen, groenten en fruit worden 6 dagen per week dagvers verwerkt en geleverd. Van onbewerkte producten op palletniveau voor Retail & grootkeuken tot maatwerk in stuks verpakkingen voor horeca, catering en institutionele markt.

Bekijk ook..

Bekijk ook de andere video’s over Van Gelder groente & fruit.

Van bron tot mond

van-bron-tot-mondVan Gelder groente & fruit levert zes dagen per week verse aardappelen, groenten en fruit. Wat gebeurt er op het moment dat iemand van een restaurant, supermarkt of instituut een bestelling plaatst? Bekijk de film hier.

High Care keuken

high-care-keukenIn de High Care keuken worden onder speciale omstandigheden diverse pasta-, maaltijd- en fruitsalades geproduceerd en verpakt. Alex Diddens is teamleider van de High Care keuken bij Van Gelder Ridderkerk. Bekijk de film hier.

Inkoop & keuring

inkoop-en-keuringVan Gelder staat dicht bij de bron. Dat betekent dat we niet alleen inkopen op veilingen en bij importeurs, maar vooral bij onze eigen telers. Een inkoopteam met verschillende specialisaties is de drijvende kracht achter de producten van Van Gelder. Bekijk de film hier.