Not a business customer? Consumers also have access to our large assortment on versbestellen.nl. View assortment
Blogs Medewerker in beeld: Kwaliteitsmedewerker Josca

Medewerker in beeld: Kwaliteitsmedewerker Josca

Naam: Josca den Hartog
Functie: Kwaliteitsmedewerker
Favoriete product: Aardbei 

Als kwaliteitsmedewerker werk ik met alles op het gebied van voedselveiligheid, hygiëne en kwaliteit van de producten. Dit zijn allemaal processen die ik moet volgen. Daarnaast voer ik ook controles uit op producten en behandel ik de kwaliteitsklachten. Als kwaliteitsmedewerker ben je verder verantwoordelijk voor de borging van de veiligheid en kwaliteit van de producten. Daarvoor neem ik monsters af van de producten en stuur dit naar het laboratorium of ik analyseer deze. Verder ben ik ook verantwoordelijk voor de etikettering en het specificatiebeheer. Dit moet kloppen volgens de wetgeving en altijd up to date zijn. Als ik mijn werk moet samenvatten is veelzijdig het eerste woord wat er in me opkomt. Zo werk ik achter mijn computer op kantoor, maar ben ik ook in de productie te vinden om producten en ruimtes te controleren. Geen één dag is hetzelfde. Je werkt met heel veel verschillende producten en dat interesseert mij. Daarnaast ben ik blij met de goede samenwerking met mijn collega’s en vind ik de interactie erg leuk.

In mei 2021 ben ik in dienst gekomen bij Van Gelder. Ik was toentertijd net klaar met mijn opleiding voeding en diëtetiek. Op Indeed kwam ik de vacature tegen, ik was gelijk geïnteresseerd mede door het duurzame gebouw.

Je kunt bij Van Gelder in een korte tijd veel leren, dit heb ik zelf ook ervaren. Er is veel uitdaging in dit bedrijf.

Het assortiment is ruim, met verse producten van een goede kwaliteit. Daarnaast vind ik het een mooi idee dat Van Gelder een duurzaam bedrijf is. Daar hecht ik veel waarde aan, ook richting de toekomst.