Medewerker in beeld: Systeembeheerder Arwin

Naam: Arwin van Dam
Functie: Systeembeheerder
Favoriete product: Mandarijn

Als systeembeheerder ben ik verantwoordelijk voor alle systemen. Mijn werk houdt in dat ik alle systemen netjes moet houden en dat het blijft draaien. Dit zodat iedereen zijn of haar werk kan blijven doen. Ik zorg ervoor dat er geen storingen zijn en anders los ik ze op. De downtime moet laag blijven, dit betekent dat de storing zo kort mogelijk moet duren. Deze storingen kunnen betrekking hebben op het gehele bedrijf, denk aan het magazijn, de productie, computers op kantoor of de telefonie.

Ik ben 2 jaar in dienst bij Van Gelder, ik heb het bedrijf via de website gevonden en zo heb ik gesolliciteerd. Het leuke aan werken bij Van Gelder is de collegiale werksfeer. Daarnaast zie ik ook veel uitdagingen in mijn werk, ik probeer mezelf steeds meer te verbeteren in mijn beroep.

Op een dag ben ik met verschillende dingen bezig. Als er een storing is, probeer ik dat zo snel mogelijk op te lossen. Als er geen storingen zijn, ben ik vooral bezig met nieuwe projecten en verbeteren van het systeem.

Het is een leuke baan met veel uitdaging, het is een complex systeem waar je elke dag weer wat van kunt leren. Je blijft als systeembeheerder kennis opdoen en doorleren. Je bent namelijk nooit uitgeleerd. Bij Van Gelder zijn er ook zeker mogelijkheden tot het uiten van je creativiteit. Het is mogelijk om je eigen inbreng te bespreken en het uiteindelijk uit te voeren. Mij inspireert het als een project afgerond en gelukt is. Maar dat ik iedereen kan helpen, dat vind ik het leukst. 


"Mensen helpen, dat vind ik het leukst"

                    Arwin - Systeembeheerder