Nieuwe functionaliteit op onze webshop

Bij Van Gelder hechten we veel waarde aan ons bestelplatform en de daarbij horende gebruikerservaring. We hebben de afgelopen jaren hard gewerkt aan een persoonlijk platform van hoge kwaliteit waarbij klanttevredenheid centraal staat. Hiervoor hebben we in 2020 de prijs voor ‘beste B2B webshop van Nederland’ gewonnen. Voor jou als klant willen we het gebruik zo soepel mogelijk laten verlopen, daarom is er vanaf vandaag een nieuwe functie beschikbaar op onze webshop. Dit zal jou voordelen opleveren.

Het nieuwe pand dat Van Gelder sinds 2020 in gebruik heeft genomen is voorzien van een volledig geautomatiseerd magazijn. Dat betekend ook dat er meer data beschikbaar is over alle bestellingen. Demis van Kouwen, bedrijfsmanager bij Van Gelder vertelt; ‘Door de beschikbare data zagen we dat veel van onze klanten net geen volle kisten bestellen. Van een product bestellen ze wel meerdere stuks, maar net niet het aantal stuks wat in een volle kist zit, terwijl dit vaak voordeliger is’. Hier zagen we een kans liggen om onze klanten op te wijzen, daarom hebben een nieuwe functionaliteit ontwikkeld. Hierbij zijn er twee opties.

Optie 1:
De eerste optie is dat wanneer een volle kist goedkoper is dan het aantal bestelde stuks, het in de winkelwagen automatisch vervangen wordt voor een volle kist. Een mooi voordeel; extra producten voor een lagere prijs. Mocht de klant toch minder stuks willen bestellen, kan er nog de keuze gemaakt worden om de wijziging ongedaan te maken.

Optie 2:
De tweede optie zal te zien zijn als er bijna een volle kist wordt besteld en het naar verhouding goedkoper is om een volle kist te bestellen. Een melding zal dan te zien zijn, daarbij wordt er aangegeven hoeveel procent er bespaard zal worden door te kiezen voor een volle kist. De klant geeft dan zelf aan of het aangepast moet worden naar de kist variant. Op deze manier is er een prijsvoordeel per stuk.

We willen ons blijven verbeteren en door deze nieuwe functionaliteit te introduceren hopen wij de gebruikerservaring verder te optimaliseren en de klanttevredenheid te verhogen.

*De afbeeldingen zijn enkel ter illustratie