News Photo report: construction site 3

Photo report: construction site 3

De bouw vordert gestaag en de aannemer heeft onlangs ook het laatste onderdeel, het Experience Center, opgeleverd. Dat is vanaf de buitenkant ook goed zichtbaar, deze is op de lichtreclame na volledig klaar. Wel moeten we nog even geduld hebben totdat we volledig kunnen verhuizen omdat de mechanisatie nog in volle gang is.

De bouw van het Experience Center is afgerond. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de laatste details. Maar op dit moment is het ook al een belevenis om er rond te lopen.

De wenteltrap, demo-keuken en Plant Productie Units van PlantLab zijn bijna klaar voor gebruik. Ook de invulling van de vergaderruimtes i.s.m. leveranciers begint steeds concreter te worden en vorm te krijgen.

Op de begane grond, in de grote witte loods achter het Experience Center, wordt door Vanderlande nog steeds hard gewerkt aan het vrijwel volledig geautomatiseerde magazijn. Ondertussen is het opbouwen van alle banen, kranen en robots afgerond. Momenteel zit het project in de fase waarin alle onderdelen afzonderlijk van elkaar uitvoerig worden getest.