Organic chinese cabbage crade 8 pieces
BIO spitskool lijkt op witte kool en heeft een gespitste vorm. Biologische spitskool is iets zachter van smaak dan witte kool en is op talloze manieren te gebruiken.
Product code: 700055
EAN: 8713507208368
Product variants
Organic chinese cabbage piece |
Product variants
Product Description
Spitskool lijkt op witte kool en heeft een gespitste vorm. Spitskool is iets zachter van smaak dan witte kool en is op talloze manieren te gebruiken. Zo kun je spitskool rauw verwerken in salade, roerbakken, gekookt serveren of gebruiken voor stamppot. Spitskool is een heel gezonde groente. Door de combinatie van eiwitten en kalium is spitskool erg goed voor het behoud van sterke spieren. De hoeveelheid kalium, vitamine C, folaat en natuurlijke suikers in spitskool ondersteunen het zenuwstelsel en de hersenen. Spitskool eten kan dus absoluut geen kwaad. Spitskool is familie van de witte kool en is vernoemd naar de spitse vorm van de koolsoort. Het is in tegenstelling tot de meeste koolsoorten, een geliefde groente in de zomer. Spitskool werd €“ evenals veel andere koolsoorten €“ al veel gegeten in de middeleeuwen. Toen werd dit vaak gekookt gegeten met prei, ui en verse kruiden. Biologische groenten en fruit geven de eerlijke, natuurlijke smaakervaring van het product. Hoewel de producten vaak iets duurder zijn, zijn ze rijker aan voedingsstoffen en smaak. Biologische producten worden namelijk geteeld zonder bestrijdingsmiddelen en pesticiden. De teelt is dus volledig natuurlijk gegaan. Dit voorkomt gezondheidsrisico's van de werknemers van de boeren en is beter voor de grond en het milieu. Bovendien zijn de groenten en fruit vrij van schadelijke stoffen en ongewenste, bijkomende smaakjes. Voor een duurzame en gezonde toekomst is het beter om biologische producten te bestellen.
Versvideo
Origin
Voedingswaarden
Per 100 gram: | |
---|---|
Energy (kj) | 180.0 |
Energy (kcal) | 42.0 |
Total fat | 1.0 |
Saturated fat | 0.2 |
Total carbohydrates | 4.0 |
Sugars | 4.0 |
Dietary fiber | 2.5 |
Total Protein | 3.0 |
Salt | 0.0 |
Allergenen
Cereals containing gluten | No |
---|---|
Shellfish | No |
Egg | No |
Fish | No |
Peanuts | No |
Soy | No |
Milk, including lactose | No |
Nuts | No |
Celery | No |
Mustard | No |
Sesame seed | No |
Sulphite | No |
Lupine | No |
Molluscs | No |