Not a business customer? Consumers also have access to our large assortment on versbestellen.nl. View assortment
None

Week van gezonde voeding, smaak & duurzaamheid

Van Gelder organiseert van dinsdag 26 t/m zaterdag 30 oktober 2021, in samenwerking met haar leveranciers, de week van gezonde voeding, smaak en duurzaamheid. Kom langs en maak kennis met een zeer gevarieerd aanbod van smaakvolle en duurzame producten en ontdek wat er nog meer mogelijk is met groente en fruit. Doe inspiratie op tijdens verschillende workshops, laat je verrassen door unieke smaken tijdens verschillende proeverijen en laat je bijpraten door de aanwezige leveranciers. We laten zien en ervaren hoe groente en fruit een waar feestje op het bord creëren. Op zoek naar manieren om vlees te vervangen en de marge per bord te verhogen? Ook dan ben je deze week bij Van Gelder aan het juiste adres.

Inspiratie druipt van de hele week af. Hieronder is het programma terug te vinden met verschillende gratis workshops en kookdemo's met topchefs en leveranciers. Daarnaast zullen verschillende leveranciers aanwezig zijn met een eigen stand waarbij ze de nieuwste producten presenteren en laten proeven. Het ideale moment om bij te praten of inspiratie op te doen. Hierbij een greep uit de aanwezige leveranciers: Beekers Berries, Fruit Rouges, Koppert Cress, Jordy's Keuken, PlantLab, Rational, Schaap Holland, Peka, Peridot, Smaakgeheimen, Juicemakers, Tel Aviv Streetfood, Bidfood, El Tendre, Growwizzkid, BVP verpakkingen en Fruits Rouges &Co.

Schrijf je in voor de week van gezonde voeding, smaak en duurzaamheid


Voor- en achternaam

Bedrijfsnaam

E-mail

Telefoonnummer

Reserveer een dag

Aantal personen

Aan welke workshops, demo's of rondleiding wilt u deelnemen/ overige opmerkingen


Programma

   DINSDAG 26 OKTOBER   

TijdActiviteitDoor
Hele dagOntdek de nieuwste hypes en trends in AGFDiverse leveranciers
10:00Volop inspiratie met een vegetarisch menu Bidfood
11:00Rondleiding Van GelderHans van der Wegen & Corné Pijnenburg
12:00Tapas - volop inspiratie met plantaardige productenSchaap Holland
13:00De teelt van de toekomstPlantLab
14:00Hoogwaardige gerechten zonder mise-en-placeJordy's Keuken
15:00Rondleiding Van GelderSander Broerse & Anton van Gelder
16:00Alle mogelijkheden met fruitpureesFruits Rouges &co
17:00Tijdbesparing in de keuken en toch nog een kwalitatief mooi bord presenterenBram Hof
18:00Rondleiding Van GelderPeter Stavasius & Gerrit van Gelder
19:00Ontdek de nieuwste hypes en trends in AGF
Diverse leveranciers

  WOENSDAG 27 OKTOBER   

TijdActiviteitDoor
Hele dagOntdek de nieuwste hypes en trends in AGFDiverse leveranciers
10:00

Hoe realiseer je 80/20 op je bord

Niven Kunz
11:00Rondleiding Van GelderSander Broerse & Peter Stavasius
12:00KookdemoRational
14:00Stamppot bereiden in kookpan, steamer, regenereren, smaak en bereidingswijze vergelijken
Schaap Holland & Rational
15:00

Duurzaamheidskring

  • 15:10 Alles over het duurzame gebouw en de bedrijfsvoering van Van Gelder 
  • 15:25 Softs 
  • 15:40 Rondleiding 
  • 16:40 Netwerkborrel
Gerrit van Gelder, Henk Dokter & Anton van Gelder
18:00Rondleiding Van GelderHans van der Wegen & Corné Pijnenburg
19:00Ontdek de nieuwste hypes en trends in AGF
Diverse leveranciers

  DONDERDAG 28 OKTOBER   

TijdActiviteitDoor
Hele dagOntdek de nieuwste hypes en trends in AGFDiverse leveranciers
10:00

11:00Rondleiding Van GelderHans van der Wegen & Corné Pijnenburg
12:00

Hoe realiseer je 80/20 op je bord

Niven Kunz

15:00Rondleiding Van GelderGerrit van Gelder & Jordy van der Stel
16:00De teelt van de toekomstPlantLab
17:00Grill gemakkelijk een smaakvol succesSchaap Holland
18:00Rondleiding Van GelderSander Broerse & Hans van der Wegen
19:00Ontdek de nieuwste hypes en trends in AGF
Diverse leveranciers

  VRIJDAG 29 OKTOBER   

TijdActiviteitDoor
Hele dagOntdek de nieuwste hypes en trends in AGFDiverse leveranciers
10:00

Alles over de automatisering bij Van Gelder inclusief rondleiding
Duur ongeveer 2 uur

Demis van Kouwen & Karel Hoogenboom
11:00Rondleiding Van GelderPeter Stavasius & Gerrit van Gelder 
12:00CressperienceKoppert Cress
14:00Alles over de automatisering bij Van Gelder inclusief rondleiding
Duur ongeveer 2 uur
Demis van Kouwen & Karel Hoogenboom
15:00Rondleiding Van GelderSander Broerse & Frank Hemelsoet 
16:00

17:00Verse friet voor de smaakSchaap Holland
18:00Rondleiding Van GelderAnton van Gelder & Hans van der Wegen
19:00Ontdek de nieuwste hypes en trends in AGF
Diverse leveranciers

  ZATERDAG 30 OKTOBER   

Van 10:00 tot 16:00 uur zijn wij geopend voor klanten en consumenten. Deze dag laten we zien wat er allemaal mogelijk is met aardappelen, groenten en fruit. Zo laten we zien en proeven hoe je een mooie smoothie, verse sauzen en patisserie met vers fruit kunt maken. Ook ervaar je wat je met lokaal geteelde thee en verse kruiden kunt doen. Bij lekker en gezond eten hoort natuurlijk ook proeven, het is o.a. mogelijk om verse soepen en vegetarische stamppotten te komen proeven. Al met al kun je deze dag inspiratie opdoen over gezonde voeding, smaak en duurzaamheid.

Contactgegevens

Van Gelder groente & fruit

Krommeweg 10

2988 CB Ridderkerk

T +31 (0)180 33 60 00

Mail ons