Plantaardig Vis Alternatieven

Geschikt voor iedere keuken

De vraag naar gezonde, voedzame en duurzame gerechten neemt toe naarmate Nederlanders steeds meer het verband leggen tussen het voedsel dat ze eten en de wereld om hen heen. Ons assortiment Vega & Vegan vis alternatieven is samengesteld met gezondheid voorop, en levert op smaak, textuur en voeding. Zo dragen wij als Van Gelder bij aan gezondheid en duurzaamheid zonder in te leveren op smaak.

Er zijn vaak maar een paar kleine veranderingen nodig om veganistisch eten beschikbaar te maken en daarmee de bedrijfsvoering te verbeteren. Van Gelder Vega & Vegan vis alternatieven is een lijn plantaardige producten met het doel om méér smaak en hogere voedingswaarden te bieden aan gerechten die traditioneel vooral uit dierlijke producten bestaan. Ons visalternatieven assortiment is gevuld met producten van specialisten over de hele wereld en bevat primeurs voor op de Nederlandse markt. De producten zijn breed inzetbaar in vele gerechten en zijn geschikt voor zowel veganisten als visfanaten die een gezondere keuze zoeken.

Waarom vis alternatieven?

Industriële visserij leidt ertoe dat andere zeedieren onbedoeld worden gevangen in netten. Daarnaast wijst uit dat de intensieve kweek van vis meerdere gezondheids- en milieurisico's met zich meebrengt. Nu mensen zich beter bewust worden van de gevolgen van voor het gezondheid en klimaat, zoeken mensen steeds vaker een alternatief.

Onderzoek onder managers in de foodservice industrie toonde dat in 2022 de vraag naar plantaardige visalternatieven is toegenomen met 35% ten opzichte van het jaar ervoor. Met een groeiende trek in vega en vegan visalternatieven, is het belangrijk om de menukaart uit te breiden om zo uw gasten tevreden te kunnen houden.

️ Heerlijk & Voedzaam
Onze alternatieven leveren niet in op belangrijke voedingsstoffen. Zo bevat ons assortiment plantaardige visproducten die een geweldige bron zijn van eiwitten, Omega-3 vetzuren en vitamines.

️ 100% plantaardig
Onze alternatieven zijn zeer geschikt als vervangend ingrediënt in gerechten die traditioneel dierlijke producten bevatten en zorgen voor een gemakkelijke ruil. Perfect voor veganistische en vegetarische opties voor op de menukaart!

️ Duurzaam gemaakt
Onze vis alternatieven zijn niet alleen heel smaakvol en gezond, ze zijn ook samengesteld met oog op milieubewustzijn.

Affiner par attribut