Onze geliefde horeca mag haar deuren weer openen

Op woensdag 26 januari 2022 mocht onze geliefde horeca eindelijk haar deuren weer openen. De sfeermakers binnen een stad of dorp, de beleving, de gezelligheid, eindelijk mogen ze weer. Ook wij zijn ontzettend blij dat onze verse groente en fruit weer in al die mooie keukens terechtkomt en dat alle horeca gasten weer kunnen genieten van de heerlijkste gerechten. Want het is een zware tijd geweest, voor zowel de horeca als de leverancier.

In deze blog spreken we een aantal van onze klanten over de afgelopen tijd en de heropening.


Van der Valk hotel de Bilt-Utrecht

Joram van Twillert, chef bij Van der Valk hotel de Bilt-Utrecht, is heel blij dat alles weer open mag. Hij zegt: “Ik had gewoon kriebels in m’n buik, we zijn vaklui en willen werken in grote drukte. Multitasken hoort bij ons”. De afgelopen periode was lastig, maar deze heeft Joram wel benut om alles te optimaliseren, nieuwe producten te ontdekken en nieuwe kaarten te ontwikkelen. Hij geeft ook aan dat Van Gelder erg meedenkend is geweest en dat hij snapt dat het bij de opening voor een leverancier ook weer even schakelen was. Het personeel heeft hij gelukkig kunnen behouden en er staat nu bij de heropening een goedlopend team!

Foto links: Het Oude Gemeentehuis  Foto rechts: Van der Valk hotel De Bilt-Utrecht

Het Oude Gemeentehuis

In Rhenen is Het Oude Gemeentehuis gevestigd, ook zij zijn blij om weer terug te zijn. Eigenaar Niels Minkman geeft aan dat hij merkte dat iedereen er echt aan toe was. De afgelopen dagen zaten ze zowel met lunch als diner helemaal vol, dit geeft hem positieve energie. Bij Het Oude Gemeentehuis bestaat het concept uit fine dining en mensen komen echt voor de beleving en het totaalplaatje. Tijdens de sluitingen waren ze wel open voor take-away, in het begin liep dit heel goed maar de laatste tijd liep het wel af. Niels wil blijven vernieuwen en daar heeft hij de afgelopen tijd veel over nagedacht.


Bakkerij Bart

Bakkerij Bart in Enschede was de afgelopen periode wel open voor afhaal, maar doordat de winkels eromheen allemaal dicht waren was het heel stil. Sinds de winkels weer open zijn merkt Kay Beumers een gigantisch verschil. Hij stelt dat ze de richting op gaan waar ze vandaan komen en kijkt positief richting de toekomst! Ook zegt Kay: “De samenwerking met de leverancier verliep de afgelopen periode fijn ondanks dat het moeilijk was, er werd goed meegedacht en niks was te moeilijk”.