BIO Chou pointu caisse 8pc
BIO spitskool lijkt op witte kool en heeft een gespitste vorm. Biologische spitskool is iets zachter van smaak dan witte kool en is op talloze manieren te gebruiken.
Code produit: 700055
EAN: 8713507208368
Variantes de produit
BIO Chou pointu pièce |
Variantes de produit
Description du produit
Spitskool lijkt op witte kool en heeft een gespitste vorm. Spitskool is iets zachter van smaak dan witte kool en is op talloze manieren te gebruiken. Zo kun je spitskool rauw verwerken in salade, roerbakken, gekookt serveren of gebruiken voor stamppot. Spitskool is een heel gezonde groente. Door de combinatie van eiwitten en kalium is spitskool erg goed voor het behoud van sterke spieren. De hoeveelheid kalium, vitamine C, folaat en natuurlijke suikers in spitskool ondersteunen het zenuwstelsel en de hersenen. Spitskool eten kan dus absoluut geen kwaad. Spitskool is familie van de witte kool en is vernoemd naar de spitse vorm van de koolsoort. Het is in tegenstelling tot de meeste koolsoorten, een geliefde groente in de zomer. Spitskool werd €“ evenals veel andere koolsoorten €“ al veel gegeten in de middeleeuwen. Toen werd dit vaak gekookt gegeten met prei, ui en verse kruiden. Biologische groenten en fruit geven de eerlijke, natuurlijke smaakervaring van het product. Hoewel de producten vaak iets duurder zijn, zijn ze rijker aan voedingsstoffen en smaak. Biologische producten worden namelijk geteeld zonder bestrijdingsmiddelen en pesticiden. De teelt is dus volledig natuurlijk gegaan. Dit voorkomt gezondheidsrisico's van de werknemers van de boeren en is beter voor de grond en het milieu. Bovendien zijn de groenten en fruit vrij van schadelijke stoffen en ongewenste, bijkomende smaakjes. Voor een duurzame en gezonde toekomst is het beter om biologische producten te bestellen.
Vidéo
Valeurs nutritionnelles
Par 100 grammes: | |
---|---|
Energie (kj) | 180.0 |
Energie (kcal) | 42.0 |
Vet totaal | 1.0 |
Waarvan verzadigd vet | 0.2 |
Koolhydraten totaal | 4.0 |
Waarvan suikers | 4.0 |
Voedingsvezel | 2.5 |
Eiwit totaal | 3.0 |
Zout | 0.0 |
Allergènes
Céréales contenant du gluten | Non |
---|---|
Coquillages | Non |
Oeuf | Non |
Poisson | Non |
Arachides | Non |
Soja | Non |
Lait, y compris le lactose | Non |
Noix | Non |
Céleri | Non |
Moutarde | Non |
Sésame | Non |
Sulfite | Non |
Lupin | Non |
Mollusques | Non |