Framboises 125g pièce
De framboos is een typische zomervrucht die sappig en lekker zoet smaakt. De vrucht is stevig en egaal van kleur. Het is familie van de braam en bovendien een erg gezonde dorstlesser.
Code produit: 100713
EAN: 8713507018233
Variantes de produit
Framboises 125g caisse 20pc |
Variantes de produit
Description du produit
De framboos is een typische zomervrucht die sappig en lekker zoet smaakt. De vrucht is stevig en egaal van kleur. Het is familie van de braam en ook een verzamelvrucht, wat inhoudt dat een framboos bestaat uit meerdere kleine vruchtjes aan elkaar, de bolletjes. Naast de bekende rode exemplaren zijn er ook gele frambozen. Frambozen zijn zoete dorstlessers in de zomer, maar ook goed voor een energieboost. De zomervruchtjes zijn rijk aan betacaroteen (provitamine A), vitamine B1, B2, B3, B6, C en E, foliumzuur (B11), vezels en kalium. Door de samenstelling van antioxidanten die frambozen meedragen, werken ze goed tegen veroudering en weefselschade. Frambozen komen van april tot en met november uit Nederland. Je hebt zomerframbozen en herfstframbozen. De zomerframbozen lopen van april tot het najaar ongeveer. Vervolgens zijn er nog enkele maanden herfstframbozen beschikbaar. De eerste teeltframbozen werden rond de zestiende eeuw in Griekenland en Italië geteeld.
Conserver
Bewaar frambozen met deksel 125gr in de koelkast. Zacht fruit is dan enkele dagen lang houdbaar. Buiten de koelkast is de houdbaarheid beperkt.
Disponibilité
frambozen met deksel 125gr is jaarrond verkrijgbaar.
Taste
Frambozen hebben een frisse en zoete smaak.
Préparer
Frambozen zijn erg kwetsbaar en kun je dus het beste zo min mogelijk veroeren voor gebruik. Spoel alleen af als het nodig is.
Origine
Valeurs nutritionnelles
Par 100 grammes: | |
---|---|
Energie (kj) | 220.0 |
Energie (kcal) | 52.0 |
Vet totaal | 0.0 |
Waarvan verzadigd vet | 0.0 |
Koolhydraten totaal | 11.0 |
Waarvan suikers | 10.0 |
Voedingsvezel | 2.4 |
Eiwit totaal | 0.7 |
Zout | 0.0 |
Natrium | 0.0 |
Vet meervoudig onverzadigd | 0.0 |
Allergènes
Céréales contenant du gluten | Non |
---|---|
Coquillages | Non |
Oeuf | Non |
Poisson | Non |
Arachides | Non |
Soja | Non |
Lait, y compris le lactose | Non |
Noix | Non |
Céleri | Non |
Moutarde | Non |
Sésame | Non |
Sulfite | Non |
Lupin | Non |
Mollusques | Non |