• fruitsalade-header
  • fruitsalade-header

Salades

Groentesalades: Voor de bereiding wordt alleen gebruikt gemaakt van superverse groenten en kruiden uit eigen snijderij. Deze groenten worden gemengd met zo’n 25% bijpassende dressing, waardoor het een ambachtelijke uitstraling krijgt, maar de knapperigheid en structuur bewaard blijven.

Rauwkostsalades: Voor deze kwetsbare productgroep worden alleen de allerbeste groenten geselecteerd en gemengd. Kunnen uitstekend gebruikt worden als voorafje maar ook bij een hoofdmaaltijd.

Fruitsalades: Allerlei soorten fruit, zowel Hollandse als exotische worden door ons dagelijks met de hand gesneden. Hierbij houden we rekening met de juiste rijpheid van de vruchten.

Maaltijd- en pastasalades: Voor iedereen die uit is op het echte gemak heeft Van Gelder een lijn met heerlijke maaltijd- en pastasalades ontwikkeld.

Gratis assortimentsboek!

Benieuwd naar ons assortiment? Ontvang dan gratis een assortimentsboek.

Extra lang houdbaar!

In onze High Care keuken worden dagelijks onze salades bereid. Dit is een gekoelde en afgesloten ruimte wat zorgt voor een beschermde atmosfeer. Hier wordt de luchtkwaliteit continu bewaakt en gezuiverd. De omstandigheden hebben hierdoor geen nadelige invloed op de kwaliteit van de producten. Dit zorgt ervoor dat de producten een houdbaarheid van acht dagen na productie hebben.

High care keuken 1

Fruitsalades

Bekijk hier

Rauwkostsalades

Bekijk hier

Groentesalades

Bekijk hier

Maaltijd- en pastasalades

Bekijk hier