• header-dipsauzen
  • header-dipsauzen

Dipsauzen, toppings & smeersels

Dipsauzen, toppings en smeersels worden steeds populairder. Daarom heeft van Gelder haar assortiment uitgebreid met een heerlijke Mexicaanse variant van tomatensalsa en avocado pesto. Hiermee maakt Van Gelder haar assortiment met vers bereide dipsauzen, toppings en smeersels compleet.

Nu in het assortiment: avocado spread, guacamoles, humus, tomatensalsa en avocado pesto.

Lang houdbaar en 100% natuurlijk!

Evenals onze guacamoles en humus’ bestaan deze tomatensalsa en avocado pesto voor 100% uit natuurlijke ingrediënten zonder toevoeging van conserveringsmiddelen. Zonder concessies te doen in smaak en textuur zijn onze dipsauzen, toppings en smeersels, door de speciale manier van verpakken, ook nog eens extra lang houdbaar in een ongeopende verpakking.

spread2

Tomatensalsa (NIEUW)tomatensalsa

Bestel product

Pico de Gallo – Tomatensalsa

Onweerstaanbaar lekker als dipsaus bij nacho’s, als topping over je wraps of vlees of om te smeren op krokante bruschetta of vers stokbrood!

Avocado pesto

Een echte aanrader om te verwerken in pasta’s, om te mengen met allerlei slasoorten of als smeersel op vers belegde broodjes.

Avocado pesto (NIEUW)avocado pesto

Bestel product

spread1

Verse avocado spread

Een spread van tot in perfectie gerijpte en pure Hass avocado’s. Deze spread is lekker “chunky”. Het voordeel is dat deze variant ruimte laat voor het creëren van een eigen receptuur door toevoegingen. Erg lekker als sandwich spread of voor in salades.

Milde guacamole

De milde guacamole zit vol met verse ingrediënten. De Jalapeño pepers zorgen voor een verrassende twist, zonder dat het de echte smaak van verse avocado overheerst.

Pittige guacamole

De pittige guacamole is voor de echte liefhebber! De mix van Jalapeño pepers en chili pepers in combinatie met de pure smaak van verse Hass avocado zorgt voor een echte smaaksensatie.

Verse avocado spread

Bestel product

Milde guacamole

Bestel product

Pittige guacamole

Bestel product

Humus Mexicaans

Dit is de ultieme humus voor de Mexicaanse keuken. Deze humus is verrijkt met verse Jalapeño pepers, verse koriander, ui en andere Mexicaanse specerijen. Heerlijk om een sandwich mee te beleggen maar ook lekker als dipsaus.

Humus olijf

Deze humus onderscheidt zich door de grote hoeveelheid olijven die mee gepureerd is. Dit zorgt voor een volle smaak waar olijven en humus elkaar perfect aanvullen. Op smaak gebracht met extra kruiden uit de Mediterranee.

Humus aubergine

Deze heerlijke creatie van gegrilde aubergine en humus heeft een echte delicatesse opgeleverd. Vooral erg lekker om te gebruiken als dip.

humus

Humus Mexicaans194016_humus-mexicaans

Bestel product

Humus olijf194015_humus-olijf

Bestel product

Humus aubergine194017_humus-aubergine

Bestel product