Vers in de zorg, een vak apart!

Van Gelder weet als geen ander dat de zorg op zoek is naar goede, gezonde en verse producten. Maar deze moeten tegelijkertijd wel praktisch zijn. Tijdens de Zorgtotaal beurs in de Jaarbeurs Utrecht op 14, 15 en 16 maart is Van Gelder daarom aanwezig met een eigen stand (07.C088). Hier kunt u zelf ervaren wat Van Gelder voor u kan betekenen en welke voordelen we te bieden hebben.

Vol van vers

Een goede maaltijd is voor patiënten, cliënten en bezoekers erg belangrijk. Een goede maaltijd kan niet bereid worden zonder goede en verse producten. Van Gelder zet zich daarom in de zorg in voor gezonde producten, met veel smaak en beleving. Gemak mag daarbij natuurlijk niet ontbreken!

Direct van de bron

Om u zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen kopen wij veel van onze producten direct bij de bron, zonder tussenkomst van een groothandel. Zo kennen wij onze leveranciers, kunnen wij snel schakelen en liggen onze producten binnen minimale tijd vanaf het land in uw keuken.

Van Gelder op Zorgtotaal

Onze productie loopt 24 uur per dag. Zo hebben wij een hoge omloopsnelheid en kunnen we de versheid van onze producten garanderen. Daarnaast hebben we een eigen snijderij en een high care keuken.

Concepten voor de zorg

Hierdoor kan Van Gelder verschillende concepten aanbieden die perfect aansluiten op de wensen en behoeften van de zorg. Van lekker eenvoudig zoals onze voordelige gesneden groenten, tot onze verse en extra lang houdbare producten uit de High care keuken. Maar ook voor heerlijk vers fruit en gezonde snacks in verschillende verpakkingen kunt u bij Van Gelder terecht. Op de beurs laten we u tevens kennismaken met ons smoothie concept. We hebben alles in huis om u en uw patiënten of cliënten echt te laten genieten van vers en lekker eten, wat ook nog eens heel gezond is. Dat laten we graag zien.

Zorgtotaal

Zorgtotaal is het grootste platform voor professionals werkzaam in de zorg. Hier staat een compleet aanbod van de nieuwste producten, technieken, innovaties en diensten voor de intramurale- en extramurale zorg.

Terug