Medewerker in beeld: Accountmanager Peter

Naam: Peter Stavasius 
Functie: Accountmanager
Favoriete product: Broccoli 

Als accountmanager ben ik dagelijks de spil tussen het bedrijf en de klant. Ik ben verantwoordelijk voor de verkoop van Noord en Oost Nederland. Dus van Arnhem tot de Waddeneilanden en alles ertussen. Als accountmanager ben ik de gehele dag bezig om klanten te helpen bij uitdagingen en te ondersteunen waar nodig. Mijn voornaamste doel is dat de klanten tevreden zijn.

Ruim 10 jaar geleden ben ik in dienst gekomen, het leuke aan Van Gelder is dat het een mooi dynamisch familiebedrijf is. Van Gelder heeft grote stappen gezet naar de toekomst door zich in een nieuw pand te vestigen en als bedrijf te staan voor o.a. duurzaamheid. Daarnaast krijg ik er energie van om bij verschillende klanten langs te gaan. Van een studentencafé, naar zaken met meerdere Michelin sterren tot aan maaltijd verwerkende industrie, hotelketens en pretparken, ik kom overal. Dat maakt je dag leuk. Voor elke uitdaging hebben wij een oplossing!

Zelf wil ik de lat hoog leggen, altijd een stip aan de horizon om naartoe te werken. Elke dag is een mogelijkheid voor verbetering. Iedere dag is verschillend, de ene dag heb je een rustige dag en de andere dag is het gigantisch druk. Maar de afwisseling maakt het juist leuk.

Door bij Van Gelder klant te worden heb je beschikking over een assortiment van ruim 5.000 artikelen. Je kunt de artikelen nog relatief laat bestellen en dan wordt het de volgende dag netjes geleverd. 

Wanneer je bij Van Gelder komt werken, kom je terecht in een echt familiebedrijf. Er is een hoop geregeld en ook zeker toekomstbestendig. Van Gelder heeft nog heel veel inspiratie voor in de toekomst! 

"Ik wil de lat hoog leggen, altijd een stip hebben aan de horizon"

                    Peter- Accountmanager