Blogs Poké bowls

Poké bowls

Het is dé trend van dit moment: poké bowls. En wij zijn er ook dol op! Ze zijn niet alleen erg gezond, maar zitten ook bomvol smaak en zijn erg kleurrijk. En omdat we ze steeds vaker terugzien op lunchkaarten vertellen we graag meer over deze trend.

Wat zijn poké bowls?
Poké bowls zijn over komen waaien vanuit Hawaii. Het is dan ook van oorsprong een snack die gegeten werd door de vissers om de laatste restjes vis op te maken. De vis werd vaak gemarineerd in olie met lente-uitjes en sojasaus.

Poké bowls zoals wij ze kennen
Waar poké bowls van oorsprong zonder extra’s werden gegeten, is dit bij ons juist dé trend. Want de poké bowls zoals wij ze kennen zijn niet alleen een lust voor het oog maar ook een ware smaakexplosie. Het is namelijk een mix van een rauwe vissoort met witte sushirijst en kleurrijke, verse en gezonde ingrediënten.

Drie kleurrijke recepten
Om snel en eenvoudig een aantal kleurrijke en smaakvolle poké bowls op tafel te kunnen zetten heeft onze productontwikkelaar een aantal recepten voor u ontwikkeld. En speciaal voor het maken van poké bowls hebben we ons assortiment uitgebreid met de gesneden groenten en fruit producten uit deze recepten, die u direct in de poké bowls kunt verwerken zonder mise-en-place.

1. Gele poké bowl
Onze gele poké bowl is een mix van zeebaars, witte sushirijst, zwarte sesam en gele groenten en fruit met een heerlijke sesam dressing. Benieuwd welke groenten en fruit we gebruikt hebben? Klik dan op de producten in de afbeelding.

2. Rode poké bowl
Onze rode poké bowl is een mix van tonijn, witte sushirijst, zwarte sesam en rode groenten en fruit met een heerlijke Oosterse dressing. Benieuwd welke groenten en fruit we gebruikt hebben? Klik dan op de producten in de afbeelding.

3. Groene poké bowl
Onze groene poké bowl is een mix van zalm, witte sushirijst, sesamzaad en groene groenten en fruit met een heerlijke sesam dressing. Benieuwd welke groenten en fruit we gebruikt hebben? Klik dan op de producten in de afbeelding.

Andere interessante blogs