Week van gezonde voeding, smaak en duurzaamheid

Van Gelder organiseert van dinsdag 26 t/m zaterdag 30 oktober 2021, in samenwerking met haar leveranciers, de week van gezonde voeding, smaak en duurzaamheid. Kom langs en maak kennis met een zeer gevarieerd aanbod van smaakvolle en duurzame producten en ontdek wat er nog meer mogelijk is met groente en fruit. Doe inspiratie op tijdens verschillende workshops, laat je verrassen door unieke smaken tijdens verschillende proeverijen en laat je bijpraten door de aanwezige leveranciers. We laten zien én ervaren hoe groente en fruit een waar feestje op het bord creëren. Op zoek naar manieren om vlees te vervangen en de marge per bord te verhogen? Ook dan ben je deze week bij Van Gelder aan het juiste adres.

Op het programma staan workshops en demo’s van topchefs en leveranciers zoals de cressperience van Koppert Cress, Niven Kunz met 80/20 koken, toppatissier over de combinatie van gebak en fruitpuree en informatie over verticale teelt door Plantlab. Daarnaast zijn er stands waar leveranciers hun producten presenteren, laten proeven en inspiratie geven. Ook is het mogelijk om deel te nemen aan een rondleiding door ons pand. Benieuwd naar het volledige programma? Bekijk deze dan hier.

Dit mag je niet missen, jij komt toch ook? Vergeet je dan zeker niet in te schrijven, dan ben je verzekerd van jouw plek. Dit kan via deze pagina.