Gamme
À propos de nous
Événement
Ontdek plantaardige alternatieven bij de Van Gelder Horecava stand
Inspiration
Vega en vegan uitgelegd: Nederland in cijfers
Reportage photo
Exclusief tasting event: Vega & Vegan in beeld
Hoe introduceer ik vega en vegan op de menukaart?
Van Gelder plantbased inspiratie sessie in beeld
Clients Van Gelder
24H Chefs zit erop!
Alles over Wakame
Masterclass Nederlandse Vanille door Hidde de Brabander X Koppert Cress in beeld
Ready-to-use gerechtverrijkers!
À la source
Telen op een duurzame en innovatieve manier
Inspiratiedagen voorjaar/ zomer in beeld
Fruitpuree: een product met talloze mogelijkheden
Tijdbesparing in de keuken
Medewerker in beeld
Medewerker in beeld: Systeembeheerder Arwin
Onze geliefde horeca mag haar deuren weer openen
Medewerker in beeld: Frontoffice medewerker Esther
En saison
Een geliefd product in Nederland: de aardappel
Medewerker in beeld: Inkoper Jilco
De vergeten groenten zijn terug van weggeweest
Medewerker in beeld: Kwaliteitsmedewerker Josca
Jamsessie op de Horeca Vakschool
Medewerker in beeld: Accountmanager Peter
Maak kennis met de Tessa-appel
Oliver Green is dé Urban Oasis van Amsterdam
Eekhoorntjesbrood is de culinaire herfsttopper
Innovaties van Hollandse bodem
Geheimen ontrafeld van Michelinster restaurant De Kromme Dissel
Plantaardig koken brengt creativiteit terug in de keuken
Van horeca manager tot laborante
Kleurrijke gerechten met zoete aardappelen
Voel je fitter door vaker plantaardig te eten
Het aspergeseizoen is in volle bloei
Succesvol in tijden van crisis: Hench en Josephine van G’rilla Kitchen
Lekker eten, daar draait het om bij Vegan Masters
Succesvol in tijden van crisis: Freek Boetzkes van 33 Good Food
Succesvol in tijden van crisis: Frans de Rooy van Soups & Salads
Van fruitloods naar craftbierbrouwerij, verrijkt met fruit
Durable
Verkoop ananassen voor fijne leefomstandigheden in Costa Rica
Les petits-enfants cueillent la première récolte de pommes du verger
Le Grand Café Nikki's est prêt pour le redémarrage
Imaginez-vous à Tokyo au Kiiro: le premier restaurant de curry japonais des Pays-Bas
Verger en fleur, regardez les belles images dans ce reportage photo
Le célèbre entrepreneur de l'hôtellerie Won Yip: nous devons nous asseoir sur le trajet corona
Autre
Restauration d'amis, hors de vue mais pas hors de l'esprit
Asperges façon brabançonne: Asperges jitters au meilleur restaurant d'asperges du Brabant 'De Rooise Boerderij'
EEN BERICHT VOOR DE HORECA HELDEN
Tapasrestaurant ’t Zusje gaat de uitdaging aan en haalt een week lang vlees en vis van de kaart
Agriculture verticale
Verticale teelt... Antwoord op de veelgestelde vragen
Verticale teelt bij Van Gelder... Waarom en hoe?!
Verticale teelt… Wat is dat nou eigenlijk?!
Een restaurant in een bierbrouwerij. Een gouden combinatie!
Even introduceren: De Prins van Terbregge – Enrico Patist
BBQ'en met groenten
Zeeuwse Zonnekers: de paarse parel van de zon
Attractiepark komt met verse poké bowls
De ananas: vrucht van de gastvrijheid
Gubbels’ witte goud: De groeiende aspergegekte
Friedjof Kempenaar: Veganistisch eten op niveau
Plantaardig genieten bij Jack Bean
Jermain de Rozario gooit de kont tegen de krib: "Er wordt veel te veel afgekeken”
Gerechtjes met verse dressings bij de stand van Van Gelder op de Horecava
Granaatappelpitten zijn eenechte superfood!
Boeren over de wereldHet verhaal achter onze meloenen
In navolging op poké en buddha bowls komt Mr. Salad met de hot bowls
De rodekool, weer helemaal terug
Colonne
3FM producer Pieter KokBoerenkool van mijn moeder
Go vegan! Kleur en variatie met groenten (plus recepten)
Dertig jaar De Treeswijkhoeve: De hoogtepunten van Dick Middelweerd
Sous-vide producten voor gemak in de keuken zonder concessies te doen in smaak en kwaliteit
Verkoop ananassen stimuleert educatie in Costa Rica
Al een hype voordat het restaurant open was
Taugé, wat kun je er allemaal mee?
Pionier Hans Elenbaas op ontdekkingsreis in de wereld van zeegroenten
Ontdek alles over onze Franse perziken en nectarines
Van Gelder est chaleureusement accueilli par le nouveau voisin, Van der Valk Hotel Ridderkerk
Bekijk ons assortiment speciale aardbeien
Verse & biologische kruiden in potjes voor de horeca
Nieuw: volledig eetbare (dikke) groene asperges
Leerbroek: parel voor de fruithousiast
Van Gelder op grote hoogte tijdens Horecava 2018
De eerste Hawaiiaanse Poké Bowl van Nederland
Apen smullen van de groenten en fruit van Van Gelder
Een overheerlijke garnering met onze sauzen & dressings
Ontdek welke wilde paddenstoelen in het seizoen zijn met onze seizoenskalender!
Ontdek het gemak van hoogwaardige convenience producten voor iedere horeca professional!
Nouvelle construction
Ruim 300 bezoekers aanschouwen nieuwbouwplannen Van Gelder
Ontdek alles over Poké bowls. Aangevuld met 3 recepten!
Van Gelder koopt direct bij de bron, ook als er moet worden uitgeweken naar Zuid-Afrika
Alles over pruimen van Hollandse bodem!
Zeegroenten zijn hip! Ontdek hier alle soorten
Ruim aanbod tomaten! Welke is voor u geschikt?
Zie wat je eet met narrowcasting bij The Kitchen
Marleen Brouwer: “Ik wil Drenthe opvoeden op culinair vlak”
Horeca op topsportniveau in Thialf
"Michelin kwam op dag drie na de opening. Ik wist nog amper waar mijn pannen stonden!”
Dolfinarium, spetterende klant in kerstsferen
Fait de la semaine
Een hoge Brix-waarde staat voor een goede kwaliteit
De Hemelse Pepernoot van Rik Jansma: een pepernoot van sterniveau
Pickles: "wij zijn naast hamburgerrestaurant ook een wijnbar"
In wat vroeger een basisschool en later een dorpshuis geweest is, zit sinds anderhalf jaar Restaurant De Wilg
Jan van Hout vertegenwoordigt Nederland bij de European Young Chef Award in Barcelona
En toen stond onze klant Brownies&downieS ineens oog in oog met Humberto Tan
Lekker koken hoeft niet moeilijk te zijn
Tappen uit de tapwand bij ‘t Taphuys
Het blijft verwarrend. Koolraap, Knolraap of koolrabi. Wat is nu wat? En wat zijn de verschillen?
De herfsttruffel doet niet onder voor de zomertruffel
Het seizoen van vallende bladeren, de regen en wind, stoofschotels en stamppotten en natuurlijk pompoenen!
Mais voor op de BBQ
Vers & gezond in het Haga ziekenhuis
Het meloen seizoen is in volle gang. Ontdek alle eigenschappen tussen de verschillende soorten
Aardbeien, wie is er niet gek op? Er zijn alleen zoveel soorten beschikbaar, wat zijn nou precies de verschillen?
Vers uit Zuid-Afrika
Vers uit Kenia
De Delizzimo aardbei zorgt voor een zomers briesje in winterse tijden
Ontdek de bijzondere eigenschappen van de Karmozijn stoofpeer
Frisse wind in heropend Kasteel Maurick
Vijf producten die op geen enkel wild menu mogen ontbreken
Het verhaal achter onze Peruaanse mineola’s
Meer omzet met cressen
Het verhaal achter.. champignons
Het verhaal achter.. Tommies
Het verhaal achter onze penen en bieten
Vergeten groenten: oerbiet en boterboon
De kruidenkunstenaar van Groede