Van Gelder ontwikkelt nieuwe webshop!

Bij Van Gelder werken we dagelijks met zo’n 300 man om u van zo vers mogelijke groenten en fruit te voorzien. Naast het waarborgen van de kwaliteit proberen we ook het bestelproces zo eenvoudig mogelijk te maken en te verbeteren. Het resultaat? Een compleet nieuwe webshop!

Bekijk de nieuwe webshop

Waarom een nieuwe webshop?

We hebben maar één echte reden waarom we een nieuwe webshop hebben ontwikkeld: omdat het voor onze klanten altijd beter en makkelijker kan. We hebben daarom een nieuwe webshop ontwikkeld waarbij we de oude vertrouwde functionaliteiten aangevuld hebben met een aantal nieuwe handige functies. Natuurlijk wel in een compleet nieuw jasje!

Verbeteringen en nieuwe functionaliteiten

 • Uitgebreide productinformatie over onze producten
 • Alle verpakkingseenheden van een product zijn in één oogopslag terug te vinden
 • Duidelijk inzicht in de beschikbaarheid van producten en eerst mogelijk leverdatums
 • Een uitgebreide en verbeterde zoekfunctie
 • Eenvoudig verfijnen van zoekopdrachten m.b.v. duidelijke filters
 • Geschikt voor elk apparaat: computer, laptop, tablet en mobiel
 • Een duidelijk overzicht van producten uit het seizoen en acties
 • Inspiratie door middel van video’s, blogs en mooie afbeeldingen
 • Eenvoudig wijzigen van bestellijsten d.m.v. drag & drop
 • Oude bestellingen opnieuw kunnen plaatsen
 • Een strak en duidelijk design

Mock-up nieuw webshop

Overstappen

Een nieuwe webshop betekent tegelijkertijd dat we afscheid nemen van onze huidige shop. In verschillende fases zullen we onze klanten over zetten op de nieuwe webshop. Dit doen we door middel van het sturen van een activeringsmail naar het adres waarmee u nu ook op de webshop inlogt. Door de aanwijzingen uit deze e-mail op te volgen kunt u eenvoudig, in minder dan een minuut tijd, uw account activeren en zelf een wachtwoord instellen. Vervolgens kunt u aan de slag en uw bestellingen plaatsen!

Bent u momenteel nog geen klant van Van Gelder? Vul hier een formulier in om klant te worden. U komt dan direct op de nieuwe webshop terecht.

Wat merkt u van de overgang?

Eigenlijk merkt u vrijwel niets van de overgang naar onze nieuwe webshop. Behalve dat u profiteert van alle voordelen en het online bestelgemak. En misschien nog wel het belangrijkste: bestaande accounts en bestellijsten zetten wij voor u over. Hier heeft u dus geen extra werk aan. Zo kunt u op de vertrouwde manier uw bestellingen plaatsen via onze nieuwe webshop.

Let wel op dat u voortaan naar shop.vangeldernederland.nl gaat in plaats van webshop.vangeldernederland.nl.

Wat komt er nog meer aan?

Ook de komende tijd zullen we zeker niet stilzitten en zullen we de webshop steeds verder uitbreiden en nieuwe functionaliteiten toevoegen, waaronder het samenvoegen van onze website en webshop en het onderling kunnen delen van bestellijsten.

Direct bestellen via de nieuwe shop?

Wilt u niet wachten tot u wordt uitgenodigd voor de nieuwe weshop maar direct aan de slag gaan? Vul dan onderstaand formulier in en wij zorgen ervoor dat u direct wordt overgezet (alleen mogelijk voor bestaande klanten).
Terug