Assortiment
Over ons
Beurzen
Gerechtjes met verse dressings bij de stand van Van Gelder op de Horecava
In het seizoen
Granaatappelpitten zijn eenechte superfood!
Boeren over de wereldHet verhaal achter onze meloenen
Klanten van Van Gelder
In navolging op poké en buddha bowls komt Mr. Salad met de hot bowls
De rodekool, weer helemaal terug
Column
3FM producer Pieter KokBoerenkool van mijn moeder
Go vegan! Kleur en variatie met groenten (plus recepten)
Dertig jaar De Treeswijkhoeve: De hoogtepunten van Dick Middelweerd
Sous-vide producten voor gemak in de keuken zonder concessies te doen in smaak en kwaliteit
Kijkje bij de bron
Verkoop ananassen stimuleert educatie in Costa Rica
Al een hype voordat het restaurant open was
Taugé, wat kun je er allemaal mee?
Pionier Hans Elenbaas op ontdekkingsreis in de wereld van zeegroenten
Ontdek alles over onze Franse perziken en nectarines
Van Gelder wordt een warm welkom geheten door de nieuwe buurman, Van der Valk Hotel Ridderkerk
Bekijk ons assortiment speciale aardbeien
Verse & biologische kruiden in potjes voor de horeca
Nieuw: volledig eetbare (dikke) groene asperges
Leerbroek: parel voor de fruithousiast
Van Gelder op grote hoogte tijdens Horecava 2018
De eerste Hawaiiaanse Poké Bowl van Nederland
Apen smullen van de groenten en fruit van Van Gelder
Een overheerlijke garnering met onze sauzen & dressings
Ontdek welke wilde paddenstoelen in het seizoen zijn met onze seizoenskalender!
Ontdek het gemak van hoogwaardige convenience producten voor iedere horeca professional!
Nieuwbouw
Ruim 300 bezoekers aanschouwen nieuwbouwplannen Van Gelder
Ontdek alles over Poké bowls. Aangevuld met 3 recepten!
Van Gelder koopt direct bij de bron, ook als er moet worden uitgeweken naar Zuid-Afrika
Alles over pruimen van Hollandse bodem!
Zeegroenten zijn hip! Ontdek hier alle soorten
Ruim aanbod tomaten! Welke is voor u geschikt?
Zie wat je eet met narrowcasting bij The Kitchen
Marleen Brouwer: “Ik wil Drenthe opvoeden op culinair vlak”
Horeca op topsportniveau in Thialf
"Michelin kwam op dag drie na de opening. Ik wist nog amper waar mijn pannen stonden!”
Dolfinarium, spetterende klant in kerstsferen
Feitje van de week
Een hoge Brix-waarde staat voor een goede kwaliteit
De Hemelse Pepernoot van Rik Jansma: een pepernoot van sterniveau
Pickles: "wij zijn naast hamburgerrestaurant ook een wijnbar"
In wat vroeger een basisschool en later een dorpshuis geweest is, zit sinds anderhalf jaar Restaurant De Wilg
Jan van Hout vertegenwoordigt Nederland bij de European Young Chef Award in Barcelona
En toen stond onze klant Brownies&downieS ineens oog in oog met Humberto Tan
Lekker koken hoeft niet moeilijk te zijn
Tappen uit de tapwand bij ‘t Taphuys
Het blijft verwarrend. Koolraap, Knolraap of koolrabi. Wat is nu wat? En wat zijn de verschillen?
De herfsttruffel doet niet onder voor de zomertruffel
Het seizoen van vallende bladeren, de regen en wind, stoofschotels en stamppotten en natuurlijk pompoenen!
Mais voor op de BBQ
Vers & gezond in het Haga ziekenhuis
Het meloen seizoen is in volle gang. Ontdek alle eigenschappen tussen de verschillende soorten
Aardbeien, wie is er niet gek op? Er zijn alleen zoveel soorten beschikbaar, wat zijn nou precies de verschillen?
Vers uit Zuid-Afrika
Vers uit Kenia
De Delizzimo aardbei zorgt voor een zomers briesje in winterse tijden
Ontdek de bijzondere eigenschappen van de Karmozijn stoofpeer
Frisse wind in heropend Kasteel Maurick
Vijf producten die op geen enkel wild menu mogen ontbreken
Het verhaal achter onze Peruaanse mineola’s
Meer omzet met cressen
Het verhaal achter.. champignons
Het verhaal achter.. Tommies
Het verhaal achter onze penen en bieten
Vergeten groenten: oerbiet en boterboon
De kruidenkunstenaar van Groede