usp-leaf

Direct van de bron

usp-leaf

Vol van vers!

usp-leaf

Vandaag geplukt, morgen op het bord

Vers zit in onze natuur

Van Gelder groente & fruit is een oer-Hollandse, maar toch hypermoderne AGF-leverancier. Met ruim 350 gepassioneerde medewerkers voorzien wij de horeca dagelijks van de meest verse groente en fruit. Wij brengen telers en klanten met elkaar in verbinding en realiseren de hoogste omloopsnelheid in de markt. Zo bent u altijd verzekerd van dagverse producten.

Bij Van Gelder groente & fruit geloven we dat wat de natuur ons biedt gezond is. Hoe sneller het van de natuur bij ons op het bord komt, des te beter dit is. Daarom hebben we de kortste weg van teler naar bord gerealiseerd. Dankzij de innovatie en technologie die Van Gelder inzet, lukt het ons om groente en fruit zo vers mogelijk aan te leveren. Want hoe verser, hoe gezonder en hoe lekkerder. En dat verschil proef je!

Ontdek de wereld van smaak, duurzaamheid & gezondheid

Van Gelder in Ridderkerk is in veel opzichten dé place tot be voor groenten-liefhebbend Nederland. Van consumenten tot klanten en scholieren tot overheden, iedereen is van harte welkom om een bezoek te brengen aan het Experience Center en de wereld van groente & fruit binnen te stappen. Op een boeiende en leuke manier krijgt iedereen een unieke beleving kan er genoten worden van gezonde gerechten. Maar er is veel meer mogelijk: ontdek het pand doormiddel van een rondleiding of maak gebruik van de demoruimte inclusief bijhorende keuken. Eén ding staat vast, wie naar buiten loopt is geïnspireerd en weet wat er nog meer mogelijk is met groente & fruit.

Referenties


Jan_van_Dobben.jpg

"In samenwerking met Van Gelder vinden wij de mooiste producten bij de kleine telers. Daarnaast bieden zij online bestelgemak en een goede service met duidelijke communicatie.”

Jan van Dobben - Restaurant Amarone*

rondje-review-marco.jpg

"Van Gelder levert dagverse producten op de juiste tijd en locaties, heeft ‘hart’ voor de producten en korte lijnen naar de accountmanager en klantenservice. Kortom een geweldige partner!"

Marco Bruins - Catering van 't Hooge

Van Gelder wint Shopping Award in categorie B2B

Van Gelder groente & fruit heeft woensdagavond de felbegeerde prijs voor ‘beste B2B webshop van Nederland’ gewonnen. Het bedrijf uit Ridderkerk is uit de laatste drie genomineerde bedrijven verkozen tot winnaar in de categorie B2B. De award werd tijdens een besloten uitreiking in Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee in ontvangst genomen door bedrijfsmanager Demis van Kouwen.

Onze laatste nieuwsberichten