usp-leaf

Direct van de bron

usp-leaf

Vol van vers!

usp-leaf

Vandaag geplukt, morgen op het bord

Vers zit in onze natuur

Van Gelder groente & fruit is een oer-Hollandse, maar toch hypermoderne AGF-leverancier. Met ruim 350 gepassioneerde medewerkers voorzien wij de horeca dagelijks van de meest verse groente en fruit. Wij brengen telers en klanten met elkaar in verbinding en realiseren de hoogste omloopsnelheid in de markt. Zo bent u altijd verzekerd van dagverse producten.

Bij Van Gelder groente & fruit geloven we dat wat de natuur ons biedt gezond is. Hoe sneller het van de natuur bij ons op het bord komt, des te beter dit is. Daarom hebben we de kortste weg van teler naar bord gerealiseerd. Dankzij de innovatie en technologie die Van Gelder inzet, lukt het ons om groente en fruit zo vers mogelijk aan te leveren. Want hoe verser, hoe gezonder en hoe lekkerder. En dat verschil proef je!

Ontdek de wereld van smaak, duurzaamheid & gezondheid

Van Gelder in Ridderkerk is in veel opzichten dé place tot be voor groenten-liefhebbend Nederland. Van consumenten tot klanten en scholieren tot overheden, iedereen is van harte welkom om een bezoek te brengen aan het Experience Center en de wereld van groente & fruit binnen te stappen. Op een boeiende en leuke manier krijgt iedereen een unieke beleving kan er genoten worden van gezonde gerechten. Maar er is veel meer mogelijk: ontdek het pand doormiddel van een rondleiding of maak gebruik van de demoruimte inclusief bijhorende keuken. Eén ding staat vast, wie naar buiten loopt is geïnspireerd en weet wat er nog meer mogelijk is met groente & fruit.

Referenties


Jan_van_Dobben.jpg

"In samenwerking met Van Gelder vinden wij de mooiste producten bij de kleine telers. Daarnaast bieden zij online bestelgemak en een goede service met duidelijke communicatie.”

Jan van Dobben - Restaurant Amarone*

rondje-review-marco.jpg

"Van Gelder levert dagverse producten op de juiste tijd en locaties, heeft ‘hart’ voor de producten en korte lijnen naar de accountmanager en klantenservice. Kortom een geweldige partner!"

Marco Bruins - Catering van 't Hooge

Bestellen doe je op de beste webshop van Nederland

Als je een lijstje zou moeten maken met de leukste onderdelen van je functie, staat daar de dagelijkse bestelling plaatsen ongetwijfeld niet tussen. Aangezien het wel noodzakelijk is om elke dag met de meest verse producten aan de slag te kunnen, kun je dit maar beter doen op een webshop die bekroond is als de ‘beste B2B-webshop van Nederland’. Boordevol functionaliteiten om eenvoudig en snel te kunnen bestellen, zonder concessies te doen aan actuele en nauwkeurige informatie. Als Van Gelder begrijpen we deze behoefte volledig en daarom werken we dagelijks aan het platform om aan al deze eisen te voldoen. En het resultaat mag er wezen, dat zeggen we overigens niet zelf, maar onze klanten die dagelijks via de webshop bestellen.

Onze laatste nieuwsberichten