Geen zakelijke klant? Consumenten hebben op versbestellen.nl ook toegang tot ons grote assortiment. Bekijk direct het aanbod
usp-leaf

Direct van de bron

usp-leaf

Vol van vers!

usp-leaf

Vandaag geplukt, morgen op het bord

Van Gelder wint Shopping Award in categorie B2B

Van Gelder groente & fruit heeft woensdagavond de felbegeerde prijs voor ‘beste B2B webshop van Nederland’ gewonnen. Het bedrijf uit Ridderkerk is uit de laatste drie genomineerde bedrijven verkozen tot winnaar in de categorie B2B. De award werd tijdens een besloten uitreiking in Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee in ontvangst genomen door bedrijfsmanager Demis van Kouwen.

Maak kennis met Van Gelder

Van Gelder groente & fruit is een oer-Hollandse, maar toch hypermoderne AGF-leverancier. Met ruim 350 gepassioneerde medewerkers voorzien wij de horeca dagelijks van de meest verse groente en fruit. Wij brengen telers en klanten met elkaar in verbinding en realiseren de hoogste omloopsnelheid in de markt. Zo bent u altijd verzekerd van dagverse producten.

Referenties


Jan_van_Dobben.jpg

"In samenwerking met Van Gelder vinden wij de mooiste producten bij de kleine telers. Daarnaast bieden zij online bestelgemak en een goede service met duidelijke communicatie.”

Jan van Dobben - Restaurant Amarone*

rondje-review-marco.jpg

"Van Gelder levert dagverse producten op de juiste tijd en locaties, heeft ‘hart’ voor de producten en korte lijnen naar de accountmanager en klantenservice. Kortom een geweldige partner!"

Marco Bruins - Catering van 't Hooge

Onze laatste nieuwsberichten