Blogs Ready-to-use gerechtverrijkers!

Ready-to-use gerechtverrijkers!

Het terrasseizoen is in volle gang. Deze mooie, koelverse producten met tomaat in de hoofdrol zijn passend in veel terrasgerechten, hoog op smaak en direct te serveren.

Chunky Salsa Tomato

De Chunky Salsa Tomato is een friskruidige smaakmaker die bestaat uit grove stukjes tomaat, ui en rode en groene peper en is op smaak gebracht met witte wijnazijn, knoflook en peterselie. Deze salsa leent zich perfect als topping op een hamburger, in taco’s, tortilla's of bij nacho’s. De salsa is breed in gebruik en is zowel warm als koud toepasbaar.

Tip: garneer Gazpacho eens met deze salsa met grove tomatenstukjes voor een extra touch!

Flaming Salsa Tomato
Niet voor niets heeft deze salsa de naam ''flaming'' gekregen, deze salsa geeft een pittige kick aan ieder gerecht! Naast tomaat en ui bestaat deze spicy salsa uit jalapeño, chipotle, habanero en groene en rode pepers. Lekker bij Mexicaanse gerechten, vlees- visgerechten.


Tasty Tomato Chutney
De tomatenchutney bestaat uit een combinatie van (zongedroogde) tomaat, lente ui, groene peper, koriander en azijn. Traditioneel wordt de tomaten chutney geserveerd bij pittige curry’s uit de Indiase en Pakistaanse keuken maar deze chutney is veelzijdig. Zo is het ook een ideale smaakmaker op een broodje of op een borrelplank bij kaas.

Tasty Tomato Bruschetta
Deze klassieke antipasto van gegrild brood met knoflook en olijfolie uit Midden-Italië is niet weg te denken als voorgerechtje op menig menukaarten. De bruschetta bestaat uit tomaat, knoflook, basilicum en oregano. Ook te gebruiken als smaakmaker in soepen en sauzen.

Tip: deze tomaten bruschetta geeft ook een erg lekkere twist aan het traditionele broodje Eggs Benedict Florentine. Maak het geheel helemaal af met Hollandse asperges en Salad Pea!