Knoflook vers gehakt 450gr
Knoflook is een smaakmaker die zowel beroemd als berucht is vanwege het sterke aroma. Het geeft smaak aan een gerecht en wordt veel gebruikt in de Aziatische en mediterrane keuken.
Code produit: 194109
EAN: 8713507251975
Variantes de produit
Knoflook vers gehakt 450gr |
Variantes de produit
Description du produit
Knoflook is een smaakmaker die zowel beroemd als berucht is vanwege het sterke aroma. Het geeft smaak aan een gerecht en wordt veel gebruikt in de Aziatische en mediterrane keuken. Deze grof gehakte knoflook is afkomstig van verse bollen en na de oogst direct verwerkt en ingemaakt met weinig zout en citroenzuur en vervolgens in fijne zonnebloemolie gelegd. De aroma is zacht en fijn, daarnaast bevat het een milde smaak. Bij heel veel gerechten kan de gehakte knoflook gebruikt worden, door de milde smaak ook zeker in dressings. Perfect voor iedere horeca gelegenheid die zijn mise-en-place wil verkorten.
Conserver
Bewaar de Knoflook vers gehakt 450gr gekoeld op een temperatuur tussen 0 en 7 graden Celsius. De THT datum staat op de verpakking.
Disponibilité
Knoflook vers gehakt 450gr is jaarrond verkrijgbaar.
Taste
Knoflook is een smaakmaker die zowel beroemd als berucht is vanwege het sterke aroma.
Préparer
De Knoflook vers gehakt 450gr is ideaal voor soepen, pasta's, vlees- en visgerechten, sauzen en stoofschotels.
Valeurs nutritionnelles
Par 100 grammes: | |
---|---|
Energie (kj) | 1485.0 |
Energie (kcal) | 355.0 |
Vet totaal | 28.5 |
Waarvan verzadigd vet | 3.4 |
Transvetzuren | 0.3 |
Koolhydraten totaal | 22.6 |
Waarvan suikers | 0.7 |
Eiwit totaal | 4.3 |
Zout | 2.5 |
Toegevoegd suiker | 0.0 |
Vet meervoudig onverzadigd | 13.6 |
Allergènes
Céréales contenant du gluten | Non |
---|---|
Coquillages | Non |
Oeuf | Non |
Poisson | Non |
Arachides | Non |
Soja | Non |
Lait, y compris le lactose | Non |
Noix | Non |
Céleri | Non |
Moutarde | Non |
Sésame | Non |
Sulfite | Non |
Lupin | Non |
Mollusques | Non |
Ingrédients
Knoflook (68%), zonnebloemolie (28%), zout 2.5%, voedingszuur (citroenzuur), conserveermiddel (kaliumsorbaat) |