Verse kruiden, de powerfoods van vandaag

Vegobel is een familiaal en moderne kruidenkwekerij, het bedrijf is ondertussen uitgegroeid tot marktleider in de productie van verse kruiden in pot. Jaarrond levert Vegobel plukverse kruiden. "Zelfs in de winter verse basilicum op uw bord die geurt naar de zomer." 

Een echt familiebedrijf, drie broers hebben in 1955 in het Belgische Buffel, Vegobel gestart. Stevens Lauwers, een van de broers, vertelt vol trots over het bedrijf. "De bedoeling is om ieder kruid te laten groeien in de functie van hoe de plant het liefst en het beste groeit. Zo worden sterke planten geteeld met de beste kwaliteit en smaakaroma's." Vegobel teelt een puur product vol van smaak, "deze kruiden smaken echt naar meer."   

Vegobel doet er alles aan om de kwaliteit van de geteelde en verwerkte kruiden te bewaren voor hun klanten. "We doen alles in eigen huis. Door het feit dat we zelf (lokaal) telen kunnen we de beste service aan onze klanten bieden en staan ​​we volledig achter de kwaliteit en de gebruikte teeltmethode van ons product." Dit unieke teeltsysteem zorgt voor een zeer hoogwaardige kwaliteit, en dit met maximaal respect voor de ecologische omgeving waarin gewerkt wordt. Vegobel teelt zijn kruiden dan ook biologisch, dit vinden ze beter bij de kruiden passen.

Video