Geen zakelijke klant? Consumenten hebben op versbestellen.nl ook toegang tot ons grote assortiment. Bekijk direct het aanbod
Van Gelder indoor

Ontdek verticale teelt met 'Van Gelder indoor'

Verticale teelt heeft zijn intrede gedaan bij Van Gelder, op de bovenste verdieping van het Experience Center gaat Van Gelder zijn eigen producten verbouwen, voor jou! Deze producten worden verkocht onder de naam 'Van Gelder indoor'.

'Van Gelder indoor' is een exclusief bij Van Gelder te verkrijgen lijn verse groenten met méér smaak en hogere voedingswaarden, die Van Gelder zelf op innovatieve wijze teelt in samenwerking met verticale teelt specialist PlantLab. Deze hoge kwaliteitsproducten worden ongeacht het seizoen of klimaat lokaal en extreem duurzaam geproduceerd met een constant en zeer hoog niveau van voedselveiligheid.

Waarom 'Van Gelder indoor'?

Als Van Gelder willen wij onze horecaklanten ontzorgen door dagverse groente en fruit te leveren. Daarnaast streven we ernaar Nederland gezonder en duurzamer te laten eten, door producten te leveren met méér smaak en hogere voedingswaarden. Verticale teelt draagt hieraan bij vanwege vele voordelen;

  • Echte 'smaakbommetjes'
  • Verser dan vers!
  • Jaarrond dezelfde kwaliteit
  • Weet wat je eet!
  • Puur product
  • Extreem duurzaam

Verticale teelt, wat is dat nou eigenlijk?

Verticale teelt is een vorm van landbouw waar gewassen in een volledig gesloten teeltomgeving in meerdere lagen boven elkaar worden geteeld, waar natuurlijke omstandigheden worden gecontroleerd en geoptimaliseerd, om een vers product met een intense smaak te creëren. Om producten om te toveren tot echte smaakbommetjes worden groeiomstandigheden zoals, licht, vochtigheid, temperatuur en water aangepast per gewas.

Verfijn op kenmerk