• webshop-van-gelder
  • webshop-van-gelder

De voordelen

Online bestellen heeft bij ons veel voordelen:

  • Tot laat bestellen voor de volgende dag;
  • Voor elk device geschikt;
  • Actueel assortiment en prijzen met besteltijden;
  • Bestellijst met al uw producten;
  • Reclames en productinformatie altijd zichtbaar;
  • Mooie product foto’s.

Ontdek het zelf!

Alle voordelen zelf ontdekken? Vraag dan een gratis proef account aan.

productfotos

Van (bijna) alle producten zijn er mooie productfoto’s beschikbaar. Zo weet u altijd wat u bestelt en komt u niet voor vervelende verassingen te staan. Onze klanten ervaren dit als zeer positief en geven aan dat Van Gelder zich op dit gebied weet te onderscheiden van zijn concurrenten.

voor-elk-device

Op ieder moment, op iedere plaats en op ieder apparaat bestellen? Dat kan met onze responsive webshop! Onze webshop past zich automatisch aan uw schermgrootte aan. Zo kunt u overal en op ieder moment bestellen wanneer het u het beste uitkomt. Zelfs met uw smartphone.

bestellijsten

Op onze webshop is ons volledige assortiment terug te vinden, maar u bestelt natuurlijk niet al onze producten. Daarom maken we een bestellijst aan met al uw favoriete producten, zodat u nooit lang naar onze producten hoeft te zoeken. Zo bestelt u gemakkelijk en snel online.

bestel-tot-laat

Wij begrijpen als geen ander dat u tot laat open bent en dat de werkdruk vaak hoog is. Vroeg bestellen is daarom vaak lastig. Op onze webshop is het daarom mogelijk om tot laat uw producten te bestellen, maar ze wel de volgende dag in huis te hebben. Dat geeft toch wat meer rust.

aanbiedingen

Ontvangt u onze reclames al wekelijks via de mail en wilt u deze acties ook tegenkomen tijdens het bestellen? Alle reclames en aanbiedingen worden namelijk altijd op onze webshop getoond. Zo mist u nooit één van onze acties. U profiteert op deze manier direct van onze voordelen.

actueel-assortiment

Wij besteden veel aandacht aan het up-to-date houden van onze webshop. Daarom zult u op onze webshop altijd het actuele assortiment terug vinden. Daarnaast vindt u ook de actuele prijzen en besteltijden van onze artikelen. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten.