usp-leaf

Fresh products, directly from the source

usp-leaf

Crazy about fresh!

usp-leaf

Harvested today, served tomorrow

Meet Van Gelder

Van Gelder groente & fruit is a typically Dutch, yet ultramodern fruit and vegetable supplier. With over 350 passionate employees, we provide the hospitality industry every day with the freshest fruit and vegetables. We connect growers and customers with each other and achieve the highest turnover speed in the market. This way you are always assured of daily fresh products.

Ontdek de wereld van smaak, duurzaamheid & gezondheid

Van Gelder in Ridderkerk is in veel opzichten dé place tot be voor groenten-liefhebbend Nederland. Van consumenten tot klanten en scholieren tot overheden, iedereen is van harte welkom om een bezoek te brengen aan het Experience Center en de wereld van groente & fruit binnen te stappen. Op een boeiende en leuke manier krijgt iedereen een unieke beleving kan er genoten worden van gezonde gerechten. Maar er is veel meer mogelijk: ontdek het pand doormiddel van een rondleiding of maak gebruik van de demoruimte inclusief bijhorende keuken. Eén ding staat vast, wie naar buiten loopt is geïnspireerd en weet wat er nog meer mogelijk is met groente & fruit.

References


Jan_van_Dobben.jpg

“In collaboration with Van Gelder groente & fruit we find the best products by small growers, they also offer online ordering convenience and good service with clear communication.”

Jan van Dobben - Restaurant Amarone*

Referentie-Julien-Zaal.jpg

"If you aspire to make the most beautiful dishes, you need the best products. We find that with our fantastic partners, such as Van Gelder. This allows us to serve dishes that we are proud of on a daily basis."

Julien Zaal - The Avocado Show

Bestellen doe je op de beste webshop van Nederland

Als je een lijstje zou moeten maken met de leukste onderdelen van je functie, staat daar de dagelijkse bestelling plaatsen ongetwijfeld niet tussen. Aangezien het wel noodzakelijk is om elke dag met de meest verse producten aan de slag te kunnen, kun je dit maar beter doen op een webshop die bekroond is als de ‘beste B2B-webshop van Nederland’. Boordevol functionaliteiten om eenvoudig en snel te kunnen bestellen, zonder concessies te doen aan actuele en nauwkeurige informatie. Als Van Gelder begrijpen we deze behoefte volledig en daarom werken we dagelijks aan het platform om aan al deze eisen te voldoen. En het resultaat mag er wezen, dat zeggen we overigens niet zelf, maar onze klanten die dagelijks via de webshop bestellen.

Our latest news