Assortment
Sustainable
Verkoop ananassen voor fijne leefomstandigheden in Costa Rica
Photo report
Grandchildren pick the first crop of apples from the orchard
Inspiration
Grand Café Nikki's is ready for the restart
Van Gelder customers
Imagine yourself in Tokyo at Kiiro: the Netherlands' first Japanese curry restaurant
Orchard in bloom, view the beautiful images in this photo report
Celebrated hospitality entrepreneur Won Yip: We have to sit through the corona ride
Other
Catering friends, out of sight but not out of mind
Asparagus the Brabant way: Asparagus Jitters at Brabant's best asparagus restaurant De Rooise Boerderij
EEn BERICHT VOOR DE HORECA HELDEN
Tapasrestaurant ’t Zusje gaat de uitdaging aan en haalt een week lang vlees en vis van de kaart
Verticale teelt
Verticale teelt... Antwoord op de veelgestelde vragen
Verticale teelt bij Van Gelder... Waarom en hoe?!
Verticale teelt… Wat is dat nou eigenlijk?!
Een restaurant in een bierbrouwerij. Een gouden combinatie!
Even introduceren: De Prins van Terbregge – Enrico Patist
BBQs with vegetables
At the source
Zeeuwse Zonnekers: the purple pearl of the sun
Amusement park comes with fresh poké bowls
In season
Pineapple: fruit of hospitality
Gubbels’ white gold: The growing asparagus craziness
Friedjof Kempenaar: High-quality vegan food
Vegetable enjoyment at Jack Bean
Jermain de Rozario gooit de kont tegen de krib: "Er wordt veel te veel afgekeken”
Tradeshows
Gerechtjes met verse dressings bij de stand van Van Gelder op de Horecava
Granaatappelpitten zijn eenechte superfood!
Boeren over de wereldHet verhaal achter onze meloenen
In navolging op poké en buddha bowls komt Mr. Salad met de hot bowls
De rodekool, weer helemaal terug
Column
3FM producer Pieter KokBoerenkool van mijn moeder
Go vegan! Kleur en variatie met groenten (plus recepten)
Dertig jaar De Treeswijkhoeve: De hoogtepunten van Dick Middelweerd
Sous-vide producten voor gemak in de keuken zonder concessies te doen in smaak en kwaliteit
Verkoop ananassen stimuleert educatie in Costa Rica
Al een hype voordat het restaurant open was
Taugé, wat kun je er allemaal mee?
Pionier Hans Elenbaas op ontdekkingsreis in de wereld van zeegroenten
Ontdek alles over onze Franse perziken en nectarines
Van Gelder is warmly welcomed by the new neighbor, Van der Valk Hotel Ridderkerk
Bekijk ons assortiment speciale aardbeien
Verse & biologische kruiden in potjes voor de horeca
Nieuw: volledig eetbare (dikke) groene asperges
Leerbroek: parel voor de fruithousiast
Van Gelder op grote hoogte tijdens Horecava 2018
De eerste Hawaiiaanse Poké Bowl van Nederland
Apen smullen van de groenten en fruit van Van Gelder
Een overheerlijke garnering met onze sauzen & dressings
Ontdek welke wilde paddenstoelen in het seizoen zijn met onze seizoenskalender!
Ontdek het gemak van hoogwaardige convenience producten voor iedere horeca professional!
New construction
Ruim 300 bezoekers aanschouwen nieuwbouwplannen Van Gelder
Ontdek alles over Poké bowls. Aangevuld met 3 recepten!
Van Gelder koopt direct bij de bron, ook als er moet worden uitgeweken naar Zuid-Afrika
Alles over pruimen van Hollandse bodem!
Zeegroenten zijn hip! Ontdek hier alle soorten
Ruim aanbod tomaten! Welke is voor u geschikt?
Zie wat je eet met narrowcasting bij The Kitchen
Marleen Brouwer: “Ik wil Drenthe opvoeden op culinair vlak”
Horeca op topsportniveau in Thialf
"Michelin kwam op dag drie na de opening. Ik wist nog amper waar mijn pannen stonden!”
Dolfinarium, spetterende klant in kerstsferen
Fact of the week
Een hoge Brix-waarde staat voor een goede kwaliteit
De Hemelse Pepernoot van Rik Jansma: een pepernoot van sterniveau
Pickles: "wij zijn naast hamburgerrestaurant ook een wijnbar"
In wat vroeger een basisschool en later een dorpshuis geweest is, zit sinds anderhalf jaar Restaurant De Wilg
Jan van Hout vertegenwoordigt Nederland bij de European Young Chef Award in Barcelona
En toen stond onze klant Brownies&downieS ineens oog in oog met Humberto Tan
Lekker koken hoeft niet moeilijk te zijn
Tappen uit de tapwand bij ‘t Taphuys
Het blijft verwarrend. Koolraap, Knolraap of koolrabi. Wat is nu wat? En wat zijn de verschillen?
De herfsttruffel doet niet onder voor de zomertruffel
Het seizoen van vallende bladeren, de regen en wind, stoofschotels en stamppotten en natuurlijk pompoenen!
Mais voor op de BBQ
Vers & gezond in het Haga ziekenhuis
Het meloen seizoen is in volle gang. Ontdek alle eigenschappen tussen de verschillende soorten
Aardbeien, wie is er niet gek op? Er zijn alleen zoveel soorten beschikbaar, wat zijn nou precies de verschillen?
Vers uit Zuid-Afrika
Vers uit Kenia
De Delizzimo aardbei zorgt voor een zomers briesje in winterse tijden
Ontdek de bijzondere eigenschappen van de Karmozijn stoofpeer
Frisse wind in heropend Kasteel Maurick
Vijf producten die op geen enkel wild menu mogen ontbreken
Het verhaal achter onze Peruaanse mineola’s
Meer omzet met cressen
Het verhaal achter.. champignons
Het verhaal achter.. Tommies
Het verhaal achter onze penen en bieten
Vergeten groenten: oerbiet en boterboon
De kruidenkunstenaar van Groede