Blogs Convenience producten, voor optimaal gemak

Convenience producten, voor optimaal gemak

Convenience food is al jaren niet meer weg te denken uit de keuken. Van die handige producten die het bereiden net even sneller en makkelijker maken. In Nederland is deze convenience food intussen onmisbaar geworden. Van Gelder biedt een assortiment aan convenience groenten aan dat regelmatig uitgebreid wordt met nieuwe convenience producten. Denk aan vers gemaakte stamppotten, sous-vide gegaarde groenten, verse soepen en groentenpurees. Super vers, super lekker maar ook super snel en super makkelijk!

Groentenpuree
Iets wat niet meer weg te denken valt uit een assortiment convencience groenteproducten, is groentenpuree. Deze zakken gepureerde verse groenten bieden optimaal gemak in de keuken. Deze groenten worden vers gepureerd in onze High-Care keuken en worden op smaak gebracht met een klein beetje peper en zout. Geheel zonder E-nummers of andere toevoegingen biedt een verse groentenpuree een heerlijke en gezonde puree die makkelijk aangebracht kan worden door iedere creatieve kok met de handige spuitzak waar het in verpakt zit. Snel, gemakkelijk en lekker om een bord op een mooie en creatieve manier op te maken.

Sous-vide gegaarde groenten
Gegaarde verse groenten bieden gemak in de keuken, zonder concessies te doen in smaak en kwaliteit. Scheelt een hoop tijd en gedoe. Door de bereidingswijze heeft de groente ook nog een lange THT-datum. Dit komt omdat deze groenten gegaard worden in vacuüm. Hierdoor gaart het product heel geleidelijk waardoor het een perfecte bite heeft. Gezien de vacuüm verpakking voorkomt dat de smaak uit de groente loopt – wat normaal in het kookvocht terecht komt – blijft de smaak en de kleur ook veel beter en mooier. Sous-vide gegaarde groenten leveren gemak en snelheid in de keuken op, en dat terwijl de smaak fantastisch is en de kwaliteit constant is.

Verse soepen
Een verse soep maken is heerlijk, maar kost nogal wat tijd en gedoe. Bij Van Gelder is dit geen probleem. We maken de soep gewoon vast voor je. Alleen even opwarmen en de soep is klaar om te serveren. Hoe convenience kun je het hebben? De soepen worden vers gemaakt in onze eigen productie keuken. Voor deze soepen worden verse, rijpe groenten gepakt uit het magazijn die perfect smaakvol zijn voor de verse soep. Na het terugkoelen wordt de soep in liter potjes vacuüm verpakt waardoor het ook nog eens een lange houdbaarheid heeft. Een heerlijke, verse soep in een paar minuten serveren? Het kan dus wel!

Kant-en-klare stamppotten
Op-en-top convenience en dan ook nog eens de echte seizoensklassiekers. De lijn verse stamppotten van Van Gelder, biedt een ruime keuze aan de bekende klassieke stamppotten maar ook stamppotten met vergeten groenten en nieuwe, verfrissende combinaties. Zo kunt u naast de boerenkoolstamppot of de hutspotstamppot, ook een champignon zeekraalstamppot, venkelstamppot of hete bliksem bestellen. Dagelijks vers gemaakt in de High-Care keuken door onze eigen kok, van de verste groenten uit ons magazijn. Na het terugkoelen wordt de stamppot vacuüm verpakt waardoor het product ook nog eens een lange houdbaarheid heeft. Even opwarmen en klaar om te serveren, makkelijker kunnen we het niet voor u maken.

Andere interessante blogs