Blogs Gezond snacken in Walibi Holland

Gezond snacken in Walibi Holland

Wie zegt dat je in pretparken alleen ongezond kan eten, komt van een koude kermis thuis. Sinds kort heeft Walibi Holland namelijk een gezonde tegenhanger op het menu staan: de poké bowl. Een gezond en lekker alternatief voor de doorsnee friet, hamburgers en pizza’s.

De Poké Bowl wordt aangeboden in de pretparkrestaurants Club W.A.B. en Cock-a-Doodle-Doo, het kiprestaurant in het nieuwe themadeel Wilderness. Je kunt kiezen uit drie verschillende varianten: kip, tonijn of veganistisch.

De Chopped Up Chicken bowl bestaat uit sushirijst, kip, avocado, edamame bonen, winterpeen, rode kool, chuka wakame (zeewiersalade) en mango. De Tuned Up Tuna is een bowl met sushirijst, tonijn, edamame bonen, winterpeen, chuka wakame (zeewiersalade) en wasabi mayonaise. Tot slot is er ook nog een veganistische variant, de Vibed Up Vegan: sushirijst, avocado, komkommer, edamame bonen, chuka wakame (zeewiersalade) en ananas.

Bij zulke gezonde, verse bereidingen, komt wat meer kijken dan bij het afbakken van frituur. Om dit in goede banen te leiden, worden de verse groenten en fruit voorgesneden besteld. Dat scheelt toch weer een hoop schillen en snijden, iets wat in de getalen waarin het bij Walibi Holland om gaat toch behoorlijk arbeidsintensief is. Zo kan Walibi Holland zonder moeite super verse en overheerlijke poké bowls bieden aan hun gasten. Een gezonde bodem en opfrissende powermaal om goed bij te tanken. Om vervolgens weer hard te kunnen gaan in de attracties van Walibi Holland. Een welkome verrassing op de menukaart van een pretpark, wat ons betreft!