Onze winkel

Midden in het centrum van Ridderkerk is de Versmarkt gevestigd. Binnen deze Versmarkt zijn vijf winkels, waar consumenten onder één dak al hun verse producten kopen. Van Gelder is één van de verswinkels die in de Versmarkt is gevestigd.

Al vijftig jaar worden onder de naam “Van Gelder” groente- en fruitzaken geëxploiteerd. We hebben daarom een lange relatie met de consument. Iedere week wordt onze winkel bezocht door zo’n tienduizend consumenten. We combineren scherpe aanbiedingen met de passie van een groenteboer. 

Vol van vers!

Wij zijn vol van vers en dat laten we ook graag zien. Daarom zorgen we dat alle producten in onze winkel vers, gezond en lekker zijn. Van exotisch fruit tot aan vergeten groenten en van salades tot soepen en maaltijden. We hebben het allemaal. Direct van het land of uit de kas, onder het motto van: “vandaag geplukt, morgen op het bord”. Dag in, dag uit. We vinden het belangrijk dat onze klanten dit zelf ervaren. Daarom wordt in de winkel de nadruk gelegd op zelfbediening. 

Assortiment

Bij ons kunt u terecht voor een breed assortiment aan aardappelen, groenten en fruit. Maar, we hebben veel meer. Zo kunt u bij ons terecht voor:

  • Verse kant-en-klare maaltijden
  • Lekkere zelf gesneden fruitsalades
  • Verse rauwkosten, panklare groenten en salades
  • Opmerkelijke exotische vruchten
  • Een uitgebreid assortiment aan superfoods en biologische producten

Er is in de winkel een salade- en maaltijdenbar aanwezig, waarbij zelf maaltijden, stamppotten, soepen en salades samengesteld kunnen worden en direct kunnen worden meegenomen.

Openingstijden

Maandag:    10:00 - 18:00
Dinsdag:      08:30 - 18:00
Woensdag:  08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag:        08:00 - 18:00
Zaterdag:     08:00 - 17:00
Zondag:        Gesloten

Waar kunt u ons vinden of bereiken?

Contactgegevens

Van Gelder Versmarkt

Jan Steenstraat 11

2981 EG Ridderkerk

T +31 (0)180 33 60 10

versmarkt@vangeldernederland.nl