Hollandse komkommersalade 1kg stuk
Hollandse komkommersalade is een verse rauwkostsalade uit onze eigen productiekeuken. Hollandse komkommersalade wordt dagelijks vers gemaakt van gesneden komkommer en ui in een lekkere roomsaus van mayonaise en yoghurt.
Productcode: 164211
EAN: 8713507166767
Overige verpakkingsvormen
Hollandse komkommersalade 1kg kist 6 stuks |
Overige verpakkingsvormen
Product omschrijving
Hollandse komkommersalade is een verse rauwkostsalade uit onze eigen productiekeuken. Hollandse komkommersalade wordt dagelijks vers gemaakt van gesneden komkommer en ui in een lekkere roomsaus van mayonaise en yoghurt. Met deze rauwkostsalade leuk je het bord gemakkelijk en snel op. Salades worden dagelijks vers gesneden en gemixt in onze eigen productiekeuken. De verse rauwkosten van Van Gelder worden gesneden van verse producten uit ons eigen magazijn. De samenstelling is zorgvuldig gedoseerd zodat deze mixen de ultieme combinatie van vers en gemak vertegenwoordigen. Zo kant-en-klaar op het bord, om vlot door te kunnen werken in de keuken. Dat is pas fijn.
Versvideo
Voedingswaarden
Per 100 gram: | |
---|---|
Energie (kj) | 940.0 |
Energie (kcal) | 220.0 |
Vet totaal | 22.0 |
Waarvan verzadigd vet | 3.4 |
Koolhydraten totaal | 5.1 |
Waarvan suikers | 3.9 |
Voedingsvezel | 0.8 |
Eiwit totaal | 1.3 |
Zout | 1.4 |
Natrium | 1.4 |
Vet meervoudig onverzadigd | 13.2 |
Allergenen
Glutenbevattende granen | Nee |
---|---|
Schaaldieren | Nee |
Ei | Ja |
Vis | Nee |
Pinda's | Nee |
Soja | Ja |
Melk, inclusief lactose | Ja |
Noten | Nee |
Selderij | Nee |
Mosterd | Ja |
Sesamzaad | Nee |
Sulfiet | Nee |
Lupine | Nee |
Weekdieren | Nee |
Ingrediënten
55.56% komkommer, mayonaise (**sojaolie**, water, **scharreleigeel**, azijn, suiker, **mosterd** (**mosterdzaad**, azijn, zout, specerijen), zout, aroma, verdikkingsmiddel [E414], conserveermiddel [E202], voedingszuur [E330], kleurstof [E160], antioxidant [E385]), **yoghurt**, suiker, ui, **mosterd** (zout, suiker, specerijen, natuurazijn, water, **mosterdzaad**), witte peper, zout |