Onze winkel

Midden in het centrum van Ridderkerk is de Versmarkt gevestigd. Binnen deze Versmarkt zijn vijf winkels, waar consumenten onder één dak al hun verse producten kopen. Van Gelder is één van de verswinkels die in de Versmarkt is gevestigd.

Al vijftig jaar worden onder de naam “Van Gelder” groente- en fruitzaken geëxploiteerd. We hebben daarom een lange relatie met de consument. Iedere week wordt onze winkel bezocht door zo’n tienduizend consumenten. We combineren scherpe aanbiedingen met de passie van een groenteboer.

Vol van vers!

Wij zijn vol van vers en dat laten we ook graag zien. Daarom zorgen we dat alle producten in onze winkel vers, gezond en lekker zijn. Van exotisch fruit tot aan vergeten groenten en van salades tot soepen en maaltijden. We hebben het allemaal. Direct van het land of uit de kas, onder het motto van: “vandaag geplukt, morgen op het bord”. Dag in, dag uit. We vinden het belangrijk dat onze klanten dit zelf ervaren. Daarom wordt in de winkel de nadruk gelegd op zelfbediening.

Geteeld in Ridderkerk

We zijn zo vol van vers, dat we zelf ook producten telen. Op een stuk grond en in onze eigen kas telen we het hele jaar door verschillende soorten groenten. Bijvoorbeeld komkommers, spinazie en andijvie. Op slechts een paar kilometer afstand van onze winkel. Dit wordt lokaal geteeld en daardoor stukken beter voor het milieu.

Assortiment

Bij ons kunt u terecht voor een breed assortiment aan aardappelen, groente en fruit. Maar, we hebben veel meer. Zo kunt u bij ons terecht voor:

  • Verse kant-en-klare maaltijden
  • Lekkere zelf gesneden fruitsalades
  • Verse rauwkosten, panklare groenten en salades
  • Opmerkelijke exotische vruchten
  • Een uitgebreid assortiment aan superfoods en biologische producten

Er is in de winkel een salade- en maaltijdenbar aanwezig, waarbij zelf maaltijden, stamppotten, soepen en salades samengesteld kunnen worden en direct kunnen worden meegenomen.

Contactgegevens

Jan Steenstraat 11
2981 EG Ridderkerk
0180 430 430