Als horecaondernemer sta je wellicht voor de vraag om plantaardige gerechten op de menukaart te zetten. Wij begrijpen dat dit best lastig kan zijn. Van Gelder inspireert daarom graag door goede alternatieven op de markt te zetten, waarbij we selecteren op smaak, kwaliteit en een clean label. We zetten hier vol op in en hebben een compleet plantaardig assortiment opgezet, welke continu verbeterd en uitgebreid wordt.

De plantaardige revolutie is hier, maar het is geen voorbijgaande trend, het is een blijvertje. En als je voorop wilt blijven, is het aanbieden van plantaardige opties op jouw menukaart een must. Met de toenemende populariteit van plantaardig eten is het niet meer voldoende om één of twee vegetarische gerechten aan te bieden. Klanten zijn op zoek naar meer opties en willen plantaardige gerechten die creatief en lekker zijn. Door een verscheidenheid aan heerlijke en creatieve plantaardige opties aan te bieden, kun je nieuwe gasten aantrekken, bestaande gasten tevreden houden, de omzet verhogen; en bijdragen aan een gezonder én duurzamer aanbod.

Hoe kan 'Vega & Vegan' jou helpen?

Deelnemen aan een groeiende markt

Vergeleken met alle Europese landen, tonen Nederlanders de grootste intentie om hun consumptie van plantaardige alternatieven te vergroten. De komende jaren zullen naar verwachting plantaardige alternatieven met 15% per jaar groeien.

Groepen klanten aantrekken

Veganisten hebben grote invloed met beslissen naar welk restaurant de groep wel of juist niet naartoe gaat. Door goed aandacht te besteden aan plantaardige opties, zal u ook groepen trekken waarvan één of meerdere mensen een vegetarisch of veganistisch dieet volgen.

Speel vandaag nog in op deze belangrijke trend!

Aantrekkelijke plantaardige opties aanbieden
Plantaardig voor veganisten én niet veganisten

Plantaardig zonder extra druk op de keuken!

Het team van Van Gelder Groente Fruit is continu bezig om, samen met onze partners, innovatieve plantaardige producten van hoge kwaliteit aan het assortiment toe te voegen. Zo kunt u focussen op wat écht belangrijk is: heerlijke gerechten bereiden voor uw gasten zonder dat dit extra druk of kosten met zich meebrengt.

✰ Premium kwaliteit producten om uw gasten mee te verbluffen!
✰ Alternatieven voor vlees en vis
✰ Assortiment dat inspeelt op duurzaamheid en gezondheid

Groenten opties uit eigen keuken

Bij Van Gelder maken we met verse groenten, peulvruchten en kruiden ons eigen groentendeeg. Hieruit ontstaan smakelijke, gezonde opties: van stevige groenteburgers tot knapperige schnitzels en hartige gehaktballen & borrelballetjes. Klaar in enkele minuten, zodat jouw gasten kunnen genieten van gezonde, smaakvolle opties zonder extra druk op de keuken!

✔ Gezond
✔ Smaakvol
✔ Duurzaam

Plantaardige kipfilet opties

Ons assortiment bestaat uit zowel naturel kipfilet stukken (voor een volledig eigen draai) als bereide varianten (die de tijd van verpakking tot bord aanzienlijk verkorten)!

✔ Veganistisch en glutenvrij
✔ Hoog eiwitgehalte: >20g/100g
✔ Bereidt net als het dierlijke product

Mediterraanse variaties 

Ons assortiment mediterraans is gemaakt van natuurlijke ingrediënten. De rijke vlezige smaak wordt gehaald uit natuurlijke, herkenbare ingrediënten. De kleur komt van bieten en granaatappel; de heerlijke bite van aardappel en bamboe; de sappigheid wordt gecreëerd met cacaoboter; granen zorgen voor de vleesachtige smaak; en de plantaardige eiwitten zijn afkomstig van erwten.

✔ Gluten- en sojavrij
✔ Cholesterol vrij
✔ Halal gecertificeerd

Juicy Marbles

Net als bij conventioneel vlees lopen de vezels in een bepaalde richting. De vezels van plantaardige eiwitten in combinatie met natuurlijke vetten en smaken zorgen zo dat deze plantaardige medaillon de textuur, veelzijdigheid en de rijke smaakervaring van vlees écht raakt.

✔ Gemakkelijk te bereiden
✔ Rijk aan vezels en vitamine B12
✔ Naturel en volledig naar jouw gerecht te vormen

Geïnspireerd geraakt? Ga direct aan de slag!

Verfijn op kenmerk